ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Η ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ!!!!

Αναδημοσίευση από 19/12/2019
Η Αντιγόνη Λυμπεράκη για τον περισσότερο κόσμο είναι η δραστήρια καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά και δραστήριο μέλος της Action Aid στην Ελλάδα και στην Κένυα, μιας διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας και πρόσφατα με τους πρόσφυγες και μετανάστες!

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό και επισημαίνει το parapolitika.gr είναι ότι είναι η κόρη της αδερφής του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αρτεμισίας Λυμπεράκη.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., ηγείται η πρώτη της εξαδέλφη της Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης, πρόεδρος της Action Aid Ελλάδας είναι η άλλη της πρώτη εξαδέλφη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Ο κ. Χρυσοχοίδης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2004 γνωρίστηκε με τη διαφημίστρια Αγγελική Χονδροματίδου, με την οποία αργότερα παντρεύτηκε. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αλλά η τρίτη κατά σειρά σύζυγος είχε αναπτύξει στο μεταξύ αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα και είχε αγοράσει ένα ακριβό διαμέρισμα στο Ψυχικό. Η μητέρα της ωστόσο έμεινε κι αυτή με την πικρή γεύση της προδοσίας: «Μα πώς; Ο Μιχάλης πριν από λίγες ημέρες μόλις ήταν πολύ τρυφερός και συναισθηματικός μαζί μας. Να δεις που θα γυρίσει...» έλεγε.
Ο Μιχάλης όμως δεν γύρισε. Είχε ανοίξει τα φτερά του σε άλλους έρωτες. Τότε είχαν γραφτεί αρκετά και για τη σχέση του με την Αλεξία Μπακογιάννη, που δεν διαψεύστηκαν ποτέ. Η κυρία Χονδροματίδου έμεινε να «περιμένει» την επιστροφή του γαμπρού της μέχρι που της είπαν ότι παντρεύεται την (ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ) Μαίρη Ματσούκα κι έπαθε πραγματικό σοκ.
Υπάρχει κι άλλη ΜΚΟ της 'παραλίγο' τελευταίας συζύγου που είναι η μεγαλύτερη  και για χάρη της κυνηγούν ξαφνικά τους αντιεξουσιαστές, τα δικά τους παιδιά δηλαδή!
Γιατί οι καταλήψεις είναι πια πασέ και οι ΜΚΟ πιο,,, της μόδας και με πιο πολλά λεφτάκια.....
Γι αυτό και οι λυσσαλέες επιδρομές της αστυνομίας. Πρέπει πάση θυσία να βγουν από το παιχνίδι τα 'παιδιά' και να αναλάβει η οικογένεια... και φυσικά με πρόσχημα αυτή την κατάσταση θα φέρουν και νόμο όπου η αστυνομία θα μπορεί να μπαίνει με το έτσι θέλω παντού θα αρκεί μια καταγγελία έστω και ανώνυμη!!!!
Το ίδιο έκαναν και στο Κουκάκι και μιλούσαν για δημόσιες ταράτσες!!!
Αλήθεια πόσοι από εμάς γνωρίζουν πως ο άνθρωπος που χτυπήθηκε και συνελήφθη χθες ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές είναι απόγονος του Δημητρίου Ινδαρέ αγωνιστή του 1821 και συναγωνιστή του Κολοκοτρώνη;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; 
Με πληροφοριες απο https://www.iefimerida.gr

https://www.dimokratianews.gr
https://el.wikipedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.