Το ...κοτέτσι του Καρατζαφέρη γεννά υπουργούς και αρχηγούς


 


  Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ διεκδικεί ρόλο λέγοντας ότι πολιτικά του παιδιά έχουν δύο υπουργικές θέσεις στην κυβέρνηση και ακόμη δύο είναι αρχηγοί κομμάτων

Ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, που στήριξε τη ΝΔ στις εκλογές, είπε ότι «το ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς».

Είπε χαρακτηριστικά πως «Ο ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και δύο αρχηγούς τον Βελόπουλο και τον άλλον, τον Στίγκα» αν και αρχικά ανέφερε τον επικεφαλής του ακροδεξιού μορφώματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» ως Στρίγκα.

Πρόσθεσε πως «απ’ ότι μου λένε και ο Νατσιός πέρασε ένα διάστημα από τη Θεσσαλονίκη» αναφερόμενος στον επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ.

Κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη ως υπουργού Επικρατείας και ως αντ’ αυτού – του Κυριάκου Μητσοτάκη- στη Βουλή ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει στο πλευρό του, και υπογράμμισε πως «ο άνθρωπος έχει μάθει πολιτικά γράμματα».

«Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι, γεννάει ακόμη, δόξα τω θεώ», είπε ο κ. Καρατζαφέρης προαναγγέλοντας ότι στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα έχει ρόλο και δεν θα είναι απαθής. «Πρέπει να είμαστε παρόντες στο ματς» είπε.

in.gr

 Σ.Σ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ  ΜΕ ΤΗΝ TV PRESS ΑΝ ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1990-1993..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ , ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ...ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!!!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.