Ρωσικά στρατιωτικά ελικόπτερα άνοιξαν πυρ εναντίον στρατιωτικής φάλαγγας της Wagner σε αυτοκινητόδρομο στην πόλη Βορονέζ. Βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο Twitter.

    The moment of the air strike on the Wagner convoy on the M-4 highway this morning.
    Russia is Fighting back on his on territory against the Wagner's traitors... pic.twitter.com/hwintN3okC
    — F̳̿͟͞l̳̿͟͞i̳̿͟͞c̳̿͟͞k̳̿͟͞ (@Flick1_) June 24, 2023

Πυρ κατά στρατιωτικής φάλαγγας της ομάδας Wagner έχουν ανοίξει ελικόπτερα της Ρωσίας, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα.

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο M-4. στην πόλη Βορονέζ, που συνδέει την Μόσχα με περιοχές της νότιας Ρωσίας οι οποίες γειτονεύουν με την Ουκρανία.

Νωρίτερα, αυτόπτης μάρτυρας του Reuters ανέφερε επίσης ότι μια στρατιωτική φάλαγγα οχημάτων της Wagner πέρασε από τη Βορόνεζ

Η Βορονέζ βρίσκεται στα μέσα της απόστασης ανάμεσα στη Μόσχα και την πόλη Ροστόφ, στη νότια Ρωσία, όπου η Wagner δήλωνε νωρίς σήμερα το πρωί ότι έθεσε υπό τον έλεγχό της στρατιωτικές υποδομές.

Στο twitter έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο που φέρεται ότι δείχνει την επίθεση στη στρατιωτική φάλαγγα, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά του ή ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο περιστατικό.


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.