Φωτιές Βόλος μπορεί να εκκενωθεί : Κόλαση στη βιομηχανική περιοχή Βόλου όπου υπάρχει δεξαμενή προπανίου



Φωτιές Βόλος μπορεί να εκκενωθεί : Κόλαση στη βιομηχανική περιοχή Βόλου όπου υπάρχει δεξαμενή προπανίου

Η χώρα καίγεται και εκκενώνεται! 112 ακόμη και στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου!
Οι φλόγες απειλούν δεξαμενή προπανίου στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου .
Να απομακρυνθούν από την περιοχή καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει στα 20 μέτρα μία δεξαμενή προπανίου, προειδοποίησε τους κατοίκους ο δήμαρχος της Λαμίας Αχιλλέας Μπέος.

Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 σε όλους τους κατοίκους του Βόλου το οποίο τους ενημερώνει ότι ο πληθυσμός πρέπει να παραμείνει κλεισμένος στα σπίτια του με κλειστά παράθυρα και πόρτες διότι πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει όλο το πολεοδομικό συγκρότημα και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Ήδη μέσα στην πόλη του Βόλου η κυκλοφορία είναι ελάχιστη και η ορατότητα πολύ περιορισμένη από τους πυκνούς καπνούς που έχουν σκεπάσει τον ουρανό.
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.