Μεγάλη πυρκαγιά στον Νέο Κουβαρά Αττικής ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ




Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση κοντά σε κατοικημένη περιοχή ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Νέο Κουβαρά Αττικής. Η πυρκαγιά έφτασε στα πρώτα σπίτια στο Μελισσουργό ενώ έγινε εκκένωση του οικισμού Πέτα και της Μονής Ιεράς Σκέπης.

Ππερικυκλώθηκε πυροσβεστικό όχημα από τις φλόγες. Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 40 Ρουμάνοι πυροσβέστες, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Σημειώνεται πως στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ το πύρινο μέτωπο είναι 1,5 χιλιόμετρο, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς.  Νωρίτερα στάλθηκε μήνυμα 112 στους κατοίκους του Κουβαρά.

Έκτακτη ανακοίνωση από τον Δήμο Σαρωνικού:

Πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στη Λεωφόρο Λαυρίου πριν από την 1η είσοδο για Πέτα.

Η Λεωφόρος Λαυρίου στη λωρίδα με κατεύθυνση προς Λαύριο είναι κλειστή από το ύψος της 2ης εισόδου των Καλυβίων καθώς και η διαδημοτική οδός Καλυβίων - Κερατέας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να παραμείνουν μακριά από τη φωτιά και να συνεργάζονται με τις αρχές.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΥΛΩΝΕς ΤΗΣ ΔΕΗ 

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΥΝΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΩΠΟ 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.