Ανοικτά της Λεμεσού πλοίο υπό τουρκική σημαία..


 


 

 Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες φωτογραφίες με πλοίο ανοικτά της Λεμεσού  το οποίο είναι υπό τουρκική σημαία.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχουν προκαλέσει ανησυχία και ερωτηματικά στους κατοίκους της Λεμεσού.

Για το συμβάν είναι ενήμερη η Λιμενική και οι Αρχές της χωράς.

Η απάντηση της Υφυπουργού Ναυτιλίας σχετικά με το πλοίο

Το Sigmalive επικοινώνησε με αρμόδιες Αρχές, έτσι ώστε να πληροφορηθεί σχετικά με το πλοίο,  από τις οποίες και αναμένουμε αντίδραση.

Το πλοίο αφίχθηκε στο λιμάνι με κανονικές διαδικασίες για ανεφοδιασμό καυσίμων, λέει η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία του Sigmalive με την Υφυπουργό Ναυτιλίας, κυρία Μαρίνα Χατζημανώλη, μας ανάφερε ότι το συγκεκριμένο πλοίο αφίχθηκε στη Λεμεσό γύρω στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου 15/7, μετά από κανονικές διαδικασίες του λιμανιού και σε συνεννόηση με την ίδια την Υφυπουργό με σκοπό τον ανεφοδιασμό του με καύσιμα. Το πλοίο αναχώρησε τα ξημερώματα από τη Λεμεσό με προορισμό το Λίβανο.

Μάλιστα, η Υφυπουργός Ναυτιλίας μας ανέφερε ότι το πλοίο πρόσφατα άλλαξε συμφέροντα και δεν ανήκει πλέον στην Τουρκία αλλά στο Λίβανο απλά δεν έχει γίνει αλλαγή της σημαίας μέχρι στιγμής.

Τέλος, η Υφυπουργός επισήμανε ότι σε περίπτωση που το πλοίο ήταν Τουρκικό και χρειαζόταν ανεφοδιασμό καυσίμων και ακολουθούσε τη σωστή διαδικασία δεν θα ήταν παράνομο καθώς δεν έχουμε εμπάργκο. Παράνομο είναι μόνο σε περίπτωση που αφιχθεί από τα κατεχόμενα λιμάνια.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.