Μνημόσυνο για τους δύο ήρωες πιλότους της πτώσης του ελικοπτέρου στην Σάμο!


 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο Μνημόσυνο για τα 2 μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που έχασαν τη ζωή τους στις 13 Ιουλίου 2022 στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην Πλάκα Μαραθοκάμπου.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Μηνά τελέστηκε Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των δύο εκλιπόντων, του 49χρονου απόστρατου της Αεροπορίας Στρατού Θοδωρή Βλάχου, καθώς και του 55χρονου Ρουμάνου συγκυβερνήτη Σεργκέι Μογκορεάν .

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν οι τοπικές αρχές ,η μητέρα και ο αδερφός του άτυχου 49χρονου απόστρατου της Αεροπορίας Στρατού, Θεόδωρου Βλάχου που εκείνη την ημέρα είχε το ρόλο του διερμηνέα συντονιστή στο μοιραίο ελικόπτερο και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι κατέβηκαν στο σημείο της Πλάκας για να αποτίσουν φόρο τιμής στην μνήμη των δυο νεκρών όπου έγινε ρίψη στεφάνων στη θάλασσα απο τις αρχές, με τραγική φιγούρα την μητέρα του Θεόδωρου Βλάχου.

 πηγη samos24.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.