ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΗΠΑ: Συναγερμός για πυροβολισμούς στη Βαλτιμόρη - Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες


 




Κλήση για περιστατικό με πολλούς πυροβολισμούς δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα η αστυνομία της Βαλτιμόρης, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, μετέδωσε το CNN επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας, ενώ άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχουν 4 νεκροί και 20 τραυματίες.

Όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 45 News, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, με έναν αστυνομικό που βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος να έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον πάνω από 20 ανθρώπους που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Εκατοντάδες άνθρωποι — σύμφωνα με μαρτυρίες– είχαν συγκεντρωθεί στη νότια Βαλτιμόρη, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, όπου διεξαγόταν μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day».

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 45 News ότι άκουσαν 20 με 30 πυροβολισμούς.

Με πληροφορίες από CNN, Fox 45 News, AP

Zougla.gr


 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.