Πυρκαγιά στην Υλίκη Βοιωτίας - Οι φλόγες φτάνουν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας εχουν καει στανες

 Πυρκαγιά στην Υλίκη Βοιωτίας - Οι φλόγες φτάνουν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

 Πυρκαγιά στην Υλίκη Βοιωτίας - Οι φλόγες φτάνουν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας εχουν καει στανες

Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Υλίκη Βοιωτίας, η οποία προήλθε από αναζωπύρωση της χθεσινής φωτιάς στο ίδιο σημείο. Ήδη έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της, όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική.

Η φωτιά ξέσπασε στο σημείο χθες Σάββατο, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική, όμως οριοθετήθηκε σε σύντομο χρόνο. Ωστόσο σήμερα το μεσημέρι αναζωπυρώθηκε εξαιτίας των ανέμων, με συνέπεια οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις να σπεύσουν στο σημειο για να την κατασβέσουν.

Η Βοιωτία είναι μία από τις περιοχές της χώρας, όπου υπάρχει σήμερα ακραίος κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Η φωτιά πλησιάζει την εθνική οδό με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.  Το μέτωπο είναι μεγάλο καθώς ξεκινάει από την Εθνική Οδό και εκτείνεται σε 4 με 5 χιλιόμετρα. Μάλιστα έχει μέτωπο προς τους οικισμούς Βάγια και Θεσπιές και απειλεί άμεσα τη Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου. Μέχρι στιγμής έχουν καεί δυο στάνες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.