Παραίτηση του Βρεταννού Υπουργού Άμυνας μετά από άρθρο του στους Sunday Times για το ότι η χώρα του θα βρίσκεται σε τρεις πολέμους ταυτόχρονα έως το 2030


 


 Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε το άρθρο στους Sunday Times, όπου ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας προειδοποιεί ότι  η χώρα του θα βρίσκεται σε τρεις πολέμους ταυτόχρονα!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Γουάλας, η Βρετανία θα εμπλακεί απευθείας σε πόλεμο με τη Ρωσία, την Κίνα και με τρομοκρατικές ομάδες από την Αφρική.


Αμέσως μετά, ο Γουάλας ανακοίνωσε την παραίτηση του από το υπουργείο και γενικότερα από την πολιτική!

Το άρθρο θα μπορούσε να έχει τίτλο «η ηρωική αποχώρηση του υπουργού πριν την έναρξη των «τριών πολέμων»!

Ο Γουάλας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να παραιτηθεί και η αντικατάσταση του προβλέπεται να γίνει τον Σεπτέμβριο στον πρώτο ανασχηματισμό.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.