Για 13η μέρα καίει το πύρινο μέτωπο στον Έβρο- 'Ετοιμο για εκκένωση το Σουφλί

 

Για 13η μέρα καίει το πύρινο μέτωπο στον Έβρο- 'Ετοιμο για εκκένωση το Σουφλί

Μαίνεται για 13 ημέρες,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗς ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ  καταστρεφοντας ακομη και τα σπανια αρπαχτικά πουλιά και υδροβιότοπο ,,καίνε τα αρπαχτικά που θα επιτηρούσαν τα άλλα αρπαχτικά ,,, ενώ οι εκκενώσεις περιοχών δεν σταμάτησαν να πραγματοποιούνται μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, με το 112 να ηχεί ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου.

το ΚΚΕ εκανε λογο για παραξενη κατασταση  ισως και συμφεροντων

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ στάλθηκε μήνυμα στους κατοίκους του Σουφλιού να παραμείνουν σε ετοιμότητα εκκένωσης. «Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», ανέφερε.

Το μέτωπο φαίνεται να κινείται από χτες το μεσημέρι προς τα χωριά Γιαννούλη και Σιδηρώ, με τους ανέμους να αλλάζουν συνεχώς φορά, δυσχεραίνοντας το έργο της Πυροσβεστικής.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.