Θεσσαλονίκη- Έσπασε αγωγός, χωρίς ρεύμα η περιοχή


Θεσσαλονίκη- Έσπασε αγωγός, χωρίς ρεύμα η περιοχή

Το πρωί στη Θεσσαλονίκη έσπασε αγωγός ύδρευσης και πλημμύρισε η Ερμού.

Η Ερμού μετατράπηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί σε ποτάμι από τη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η περιοχή και να αποκλειστεί για την διέλευση των οχημάτων από το ύψος της Καρόλου Ντηλ έως το ύψος της Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Στο σημείο έχουν πλημμυρίσει υπόγεια, ενώ τα νερά μπήκαν και σε ισόγειο ξενοδοχείου αναγκάζοντας τους πελάτες να απομακρυνθούν άμεσα. Στην περιοχή υπάρχει και διακοπή ρεύματος.

Ο αγωγός έσπασε στην οδό Ερμού 22 και φούσκωσε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το σημείο και η Τροχαία να χρειαστεί να διακόψει την κυκλοφορία.

Σε παρακείμενο σημείο υπάρχει και υποσταθμός του ΔΕΔΔΗΕ αλλά αναμένεται να γίνει αυτοψία για να εξακριβωθούν τα αίτια. 

Εκρηξη εγινε πριν ακολουθήσει η πλημμύρα. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.