ΑΛΒΑΝΙΑ : Δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας για την δικη Μπελερη- Διακοπή για τις 29 Δεκεμβρίου



ΑΛΒΑΝΙΑ : Δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας για την δικη Μπελερη- Διακοπή για τις 29 Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκε η δίκη του Φρέντι Μπελέρη στα Τίρανα, με τη συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες στις 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., όπου θα κληθούν να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης. Σημειώνεται πως κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας.

Με την παρουσία στην αίθουσα ξένων διπλωματών , μεταξύ αυτών και η πρέσβης της Ελλάδας, ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στα Τίρανα η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση που κατηγορούνται από τις αλβανικές αρχές για απόπειρα εξαγοράς ψήφων στις δημοτικές εκλογές.

Η διαδικασία στο ειδικό δικαστήριο κατά της διαφθοράς, χαρακτηρίστηκε από εντάσεις, αμφισβητήσεις στοιχείων της κατηγορούσας αρχής από τους συνηγόρους υπεράσπισης και τελικά η δίκη διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Με την έναρξη κλήθηκε να καταθέσει ο Κοκαβέσης που όμως απουσίαζε στην Αθήνα για λόγους υγείας, όπως προέκυψε και από σχετικά έγγραφα της υπεράσπισης.

Οι δικηγόροι του παρουσίασαν επίσημο έγγραφο ότι βρίσκεται στην Αθήνα για λόγους υγείας και παράλληλα κατέθεσαν έγγραφη δήλωσή του ότι αρνείται να καταθέσει επικαλούμενος, μεροληψία του δικαστηρίου, όπως είχε πράξει και ο Μπελέρης.

Η κατηγορούσα αρχή ανέγνωσε τότε τις καταθέσεις του Κοκαβέση κατά την ανάκριση στην Αστυνομία, στις οποίες αρνείται, όπως και ο Μπελέρης, τις κατηγορίες.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.