Ένταση στα Πετράλωνα ανάμεσα σε κατοίκους και αστυνομικούς για έξωση ηλικιωμένης



Ένταση στα Πετράλωνα ανάμεσα σε κατοίκους και αστυνομικούς για έξωση ηλικιωμένης

Αστυνομικοί έφτασαν το πρωί της Τρίτης (19/12) στη συμβολή των οδών Τιμόδημου και Καλλισθένους στα Πετράλωνα για να διώξουν μια 74χρονη με αναπηρία και τον 58χρονο γιο της, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, από το σπίτι τους.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονται και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, ώστε να αποτρέψουν την έξωση της ηλικιωμένης και έχει δημιουργηθεί ένταση.

Πρόκειται για την τέταρτη απόπειρα έξωσης της συγκεκριμένης οικογένειας, καθώς οι προηγούμενες απετράπησαν χάρη σε κινητοποιήσεις.

Τον Μάιο του 2022 έναντι 86.000 ευρώ, εκπλειστηριάστηκε το διαμέρισμα, για μη εξυπηρετούμενο δάνειο με την καταχρηστική ρήτρα ελβετικού φράγκου.

Πηγή 902.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.