Πρόγραμμα αντικατάστασης παλιών τρακτέρ με επιδότηση 30.000 ευρώ ανά αγρότη



Πρόγραμμα αντικατάστασης παλιών τρακτέρ με επιδότηση 30.000 ευρώ ανά αγρότη

Καλά νέα για τους αγρότες. Το πρόγραμμα Rabla για τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα θα εφαρμοστεί φέτος. Όσοι θέλουν να ανταλλάξουν το παλιό τους μηχάνημα με ένα νέο θα μπορούν να το κάνουν.

Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος της Ρουμανίας Μιρτσέα Φεχέα, ο οποίος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου για τη νέα πρωτοβουλία.

Το έργο θα υλοποιηθεί φέτος, με χρηματοδότηση από τη Διοίκηση του Ταμείου Περιβάλλοντος (AFM) με την επωνυμία «Rabla για τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα».

Σε πρώτο στάδιο, το πρόγραμμα στοχεύει στη χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας, με ανώτατο όριο τα 30.000 ευρώ για κάθε αγρότη, με στόχο τη διευκόλυνση της αγοράς τρακτέρ και υπερσύγχρονων γεωργικών μηχανημάτων.

Οι επενδύσεις αυτές, απαραίτητες για τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα, δεν έχουν μέχρι στιγμής ωφεληθεί από οικονομική στήριξη από το Ταμείο Περιβάλλοντος, δηλώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος, σύμφωνα με την AGERPRES.
Από agronewsbomb


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.