Κανείς δεν έδωσε απάντηση για το ξυλόλιο και το τολουόλιο που μετέφερε η μοιραία εμπορική αμαξοστοιχία στο έγκλημα των Τεμπών




«Λείπουν» 3 βαγόνια από την μοιραία αμαξοστοιχία

Ένα έγκλημα που εκτός από τις φανερές ευθύνες ενός ανίκανου κράτους ακόμα παραμένει ανεξιχνίαστο καθώς δεν έχουν δοθεί απαντήσεις ως προς το φορτίο που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική και προκάλεσε πολλαπλές εκρήξεις με αποτέλεσμα τα θύματα να πολλαπλασιαστούν.

Αλλοιώθηκε και «μολύνθηκε» με εγκληματικές αβλεψίες, παραλείψεις και ενέργειες, ο χώρος στον οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα των Τεμπών και στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους.

Αυτό αναφέρει το τελικό πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα σε θέματα πυρκαγιών και ορισθέντα ως Τεχνικού Συμβούλου του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών, Βασίλειου Κοκοτσάκη το οποίο παραδόθηκε στις Ανακριτικές Αρχές της Λάρισας, προκειμένου να να ενσωματωθεί στη σχετική δικογραφία.

Προσθέτει μάλιστα πως… «αγνοούνται» 3 βαγόνια της εμπορικής αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ενδελεχή έρευνα ως προς τι μετέφεραν!

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε πριν από είκοσι μέρες το μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στον 98.4, καθώς επιβεβαίωσε πλήρως τα ευρήματα του Γενικού Χημείου του Κράτους, στα αντικείμενα και στα ρούχα των ανθρώπων που κάηκαν στην σφαγή των Τεμπών και αναφέρθηκε στην ύπαρξη ξυλολίου, τολουολίου, προπανίου και βουτανίου.

Σε ότι αφορά το ξυλόλιο και το τολουόλιο είναι ουσίες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σημείο της τραγωδίας καθώς η πρώτη χρησιμοποιείται για νόθευση καυσίμων και η δεύτερη είναι και αυτή ενισχυτικό βενζίνης!

Το προπάνιο και το βουτάνιο πιθανότατα να προέρχονται από τις φιάλες της κουζίνας της επιβατικής αμαξοστοιχίας.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.