Πανελλήνιες 2024: Οι 6 στους 10 έγραψαν κάτω από τη βάση ,ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΠΡΏΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ,


Πανελλήνιες 2024: Οι 6 στους 10 έγραψαν κάτω από τη βάση ,ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΠΡΏΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ,

ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,,,,ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ,,,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ???ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑ ΔΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ  ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ...ΑΠΟΡΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ,ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΤΑ ΞΕΡΩ??ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΆ ΔΑΝΕΙΑ ,,,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ,,,

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ,,,,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ 

Σημειώνεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Συντριβή σε τρία μαθήματα

Μάλλον προδιαγεγραμμένη ήταν η συντριβή στις Πανελλαδικές στα μαθήματα της Φυσικής, της Ιστορίας και των Μαθηματικών, τα θέματα των οποίων είχαν αυξημένη δυσκολία.

Στη Φυσική, το 58,95% των υποψηφίων, συνολικά 15.949 υποψήφιοι έλαβαν βαθμό κάτω από τη βάση.

Στα Μαθηματικά, το 58,37% και συνολικά 23.686 υποψήφιοι δεν κατάφεραν να πιάσουν τη βάση.

Στα ίδια μαθήματα, οι αριστούχοι (18-20) ήταν στην Ιστορία μόλις 10,5%, στη Φυσική μόλις 7,23% και στα Μαθηματικά μόλις 4,59%.

των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

Πού αναμένεται πτώση των βάσεων

Από τις πληροφορίες που υπάρχουν από τα βαθμολογικά κέντρα αναμένονται χαμηλές βαθμολογίες. Ειδικά στη Φυσική οι καλύτεροι βαθμοί αναμένεται να κυμαίνονται γύρω στο 15. Οι υποψήφιοι δεν έγραψαν καλά ούτε στα μαθηματικά, στα αρχαία και στην ιστορία. Εάν επαληθευθούν όλα αυτά τα στοιχεία, τότε αναμένεται πτώση των βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, όπως είναι οι Νομικές, οι Ιατρικές, οι Πολυτεχνικές, Ψυχολογίες, ακόμα και στις οικονομικές σχολές του τέταρτου πεδίου λόγω των μαθηματικών.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.