Διαγραφή Αυγενάκη από τη ΝΔ

Διαγραφή Αυγενάκη από τη ΝΔ

Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕς ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...

Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥς ΑΓΡΟΤΕς ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΑΤΕ ΚΑΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Επιδοτήσεις;;;

Mετά τις εξηγήσεις που έδωσε στον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη για την εξοργιστική συμπεριφορά του απέναντι σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Του επιβλήθηκε μομφή και αποκλεισμός από τη Βουλή – Η ανακοίνωση Τασούλα.

Παράλληλα, στον αποκλεισμό του Λευτέρη Αυγενάκη από συνεδριάσεις της Βουλής προχώρησε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας. «Εφαρμόζοντας τις αρχές που πηγάζουν από τον Κανονισμό το άρθρο 77 είμαι αναγκασμένος να επιβάλω μομφή για ανάρμοστη συμπεριφορά και αποκλεισμό από συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Nωρίτερα, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΑΘΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Ο ΟΠΟΙΟς ΜΟΛΙς ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΥΨΟς ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ,,,, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και προσπάθησε να… αιτιολογήσει την οργή του λέγοντας πως ο υπάλληλος δεν του επέτρεπε να επιβιβαστεί στην πτήση του.

Επιστολή των εργαζομένων στον Άρειο Πάγο 

Η Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε απέστειλε επιστολή στον Άρειο Πάγο σχετικά με το περιστατικό, ζητώντας τη διερεύνησή του, αλλά και τη διερεύνηση των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν αυτές που προβλέπονται από τον νόμο.

Στην επιστολή προς την Εισαγγελέα, η Ομοσπονδία παραθέτει και το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για το περιστατικό, ώστε να υπάρχει στη διάθεση του Αρείου Πάγου οπτικοακουστικό υλικό του συμβάντος.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.