Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αυτήν την φορά στο Αγρίνιο.Γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού για να γλιτώσει τα απανωτά χτυπήματα του γιου της




Κατά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής (8/9), ο 46χρονος, σύμφωνα με τη μαρτυρική κατάθεση της μητέρας του, σε έξαλλη κατάσταση φέρεται να της επιτέθηκε πιάνοντάς την με τα χέρια του στο λαιμό της ενώ την χτυπούσε με κλοτσιές και γροθιές στο σώμα και το κεφάλι.

Η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει από τα βίαια και αλλεπάλληλα χτυπήματα του γιου της καθώς τον είχε πιάσει αμόκ. Βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της που βρίσκεται στον πρώτο όροφο και ενώ ο γιος της συνέχιζε να τη χτυπά με μανία χρησιμοποιώντας τα χέρια του και να την απειλεί, η άτυχη γυναίκα προκειμένου να σωθεί, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και πήδηξε για να γλιτώσει, με αποτέλεσμα να πέσει στην αυλή του σπιτιού της και να υποστεί κατάγματα στο δεξί της πόδι και στη λεκάνη της.

Η άτυχη γυναίκα στην κατάθεση που έδωσε, φέρεται να περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση που δέχθηκε από τον γιο της αναφέροντας καρέ - καρέ όλα τα χτυπήματα που δέχτηκε αλλά και όλες τις απειλές. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 46χρονο που πλέον είναι αντιμέτωπος του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.



Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.