ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ video


ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΘΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Θυμάστε τον τον Μπαμπη Παπαδημητριου ;;; Το είχε πει πριν χρόνια....

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟ

'Εριξε τον σπόρο και τώρα το βλέπουμε μπροστά μας.
Μην λέμε ότι δεν μας το είπαν!!!

Τη μεθόδευση, χωρίς καν ανοιχτή διαδικασία διαγωνισμού, της εκχώρησης του 80% των αποθεμάτων νερού της χώρας σε ιδιώτες μέσω ΣΔΙΤ, από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ, Γιώργος Αλεξανδράκης.

Όπως εξήγησε πρόκειται για το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα (ΕΥΣ) της ΕΥΔΑΠ που εκτείνεται σε τέσσερις νομούς, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Αττικής, περιλαμβάνει τα φράγματα του Μόρνου, του Ευήνου και το κανάλι με το οποίο το νερό έρχεται στην Αθήνα, την λίμνη Υλίκη, αντλιοστάσια, κτλ., περιλαμβάνοντας σχεδόν το 80% των αποθεμάτων νερού της Ελλάδας. 

Τα νερά αυτά που υδροδοτούν την Αττική, τα διυλίζει και τα διαχειρίζεται η ΕΥΔΑΠ.

Πάντα αυτό κάνουν....ένας λαγός βγαίνει σε ανύποπτο χρόνο πετάει μια ατάκα γίνεται ντόρος λέμε ,λέμε και μετά ξεχνιέται.

Την κατάλληλη στιγμή μετά μας το ξεφουρνίζουν και είναι τετελεσμένο γεγονός !!!

Το αγαθό που μας προσφέρει απλόχερα η φύση θέλουν να μας το στερήσουν και να το κάνουν είδος πολυτελείας για να οικονομήσουν πάλι οι φαταούλες που χορτασμό δεν έχουν!!!

ΤΡΕΝΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΟΤΕ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;;;

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... Ο ΛΑΟΣ... Ο ΔΗΜΟΣ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.