Μετανάστες κάνουν φασαρία και ζητάνε τα 'λεφτά' τους!


φώτο αρχείου

Μετανάστες στον Αετό προπηλάκισαν Κοινωνική Λειτουργό χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας
Από
Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή-
3 Ιουλίου, 2020

Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στο Ξενοδοχείο στη Τ.Κ. Αετού, όταν οι μετανάστες που διαμένουν εκεί προπηλάκισαν την Κοινωνική λειτουργό, με το πρόσχημα της μη καταβολής του μισθού τους.

Στο συμβάν μετέβησαν δύο περιπολικά της Α.Τ Αμυνταίου, οι Αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν την Κοινωνική Λειτουργό, δέχτηκαν, ύβρεις και διαπληκτίστηκαν με τους εξαγριωμένους μετανάστες.

Με την συνδρομή της Αστυνομίας η Κοινωνική λειτουργός απεγκλωβίστηκε από το ξενοδοχείο και οι Αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το συμβάν.

https://anapodoi.blogspot.com/
https://tourkikanea.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.