Iron Maiden: Έπαιξαν για πρώτη φορά live το «Alexander The Great»


 


 «Σείστηκε» η Λουμπλιάνα μόλις ακούστηκε το εμβληματικό τραγούδι των Iron Maiden.

 

 Οι θρυλικοί Iron Maiden ξεκίνησαν την περιοδεία τους «The Future Past», στην Σλοβενία με μία μεγάλη συναυλία, η οποία μάλιστα επιφύλασσε και μία αναπάντεχη έκπληξη στους φανς του μέταλ συγκροτήματος.

Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά live το «Alexander The Great», 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία του στον δίσκο «Somewhere in Time», το 1986.

Μάλιστα, μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το «Alexander The Great», το γήπεδο της Λουμπλιάνα «σείστηκε».

Το τραγούδι εμπνεύστηκαν από τον βασιλιά της Μακεδονίας, Μέγα Αλέξανδρο, το οποίο είναι πολύ αγαπητό στους φανατικούς της μέταλ, παρόλο που δεν το είχαν ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα live, για άγνωστο λόγο.

Όταν είχε ρωτηθεί σε παλαιότερη ραδιοφωνική συνέντευξη γιατί δεν συμπεριλαμβάνουν το «Alexander The Great» στα live τους, ο Bruce Dickinson είχε απαντήσει με χιούμορ «γιατί ο Adrian [Smith, κιθάρα] δεν μπορεί να θυμηθεί το σόλο του», και συνεχίζοντας αποκάλυψε πως το κομμάτι δυσκόλεψε μέχρι και τα μηχανήματα ηχογράφησης.

Σε άλλη συνέντευξή του είχε πει ότι απλά έχουν τόσα κομμάτια να παίξουν που δεν το έχουν συμπεριλάβει ακόμα.

Το εμβληματικό συγκρότημα έδωσε έμφαση στον τελευταία δίσκο «Senjutsu», με τους Iron Maiden να ερμηνεύουν πολλά κομμάτια από το κλασικό «Somewhere in Time».

Οι Iron Maiden δεν θα έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα, καθώς η Αθήνα δεν συμπεριλαμβάνεται στις πόλεις του φετινού τουρ τους.
Δείτε το βίντεο 


 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.