ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας στη Φιλαδέλφεια


 

 Πηγή: Philadelphia Office of Emergency Management 


 

 Τμήμα γέφυρας κατέρρευσε σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε φορτηγό.

Oλες οι λωρίδες κυκλοφορίας του Interstate 95 είναι κλειστές και στις δύο κατευθύνσεις στη βορειοανατολική Φιλαδέλφεια, αφού τμήμα του αυτοκινητόδρομου κατέρρευσε το πρωί της Κυριακής, επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι της πόλης.

Ο I-95 είναι ο κύριος διαπολιτειακός αυτοκινητόδρομος βορρά-νότου κατά μήκος της ανατολικής ακτής, που εκτείνεται από τη Φλόριντα μέχρι τον Καναδά.

    #AMERICAUNDERATTACK

    Fires. Collapse. Bridge. Cabal intel:#BREAKING: A Fuel Tanker has caught fire and exploded underneath I 95, causing the entire northbound overpass to collapse. #Philadelphia | #PA

    The entire northbound overpass to collapse as morning rush hours hits in… pic.twitter.com/sddS9Ciwrd

    — WayneTech SPFX®️ (@WayneTechSPFX) June 11, 2023

    Tanker truck fire shuts down All lanes of I-95 in North Philadelphia near Cottman Avenue and State Road. Part of the bridge collapsed from the incident. #tankertruck #i95 #bridge pic.twitter.com/KycCIg4zYA

    — PPV-TAHOE – News Journalist (@ppv_tahoe) June 11, 2023

«Αποφύγετε την περιοχή», ανέφερε το Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών σε ένα tweet. «Σχεδιάστε και αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για τις μετακινήσεις σας».

Το Υπουργείο Μεταφορών της Πενσυλβάνια ανέφερε σε tweet ότι η τοποθεσία της πυρκαγιάς ήταν μεταξύ της εξόδου 32 για την Academy Roadκαι της εξόδου 30 για τη Cottman Avenue. Οι γύρω δρόμοι είναι επίσης κλειστοί.

«Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και οι υπηρεσίες της πόλης και της πολιτείας ανταποκρίνονται για να περιορίσουν τις επιπτώσεις στους κατοίκους της περιοχής και τους ταξιδιώτες», ανέφερε η Τζόι Χουέρτας, εκπρόσωπος του γραφείου του δημάρχου της Φιλαδέλφειας..

Πηγή: Washington Post 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.