ΠΛΕΥΡΗΣ - Ασύμφορη μια δημόσια δομή υγείας σε τουριστικό προορισμό!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΆΝΟΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ  Γ.ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Μετά από τρεις θανάτους γυναικών, μέσα σε δύο ημέρες λόγω ανύπαρκτων δομών Υγείας – στην Κω,στη Νέα Μάκρη και την Χαλκιδική– δηλαδή σε  τουριστικούς προορισμούς, που όμως δε ζουν μόνο τουρίστες κάθε καλοκαίρι, αλλά και εργαζόμενοι άνθρωποι, οικογένειες και παιδιά όλο το χρόνο! –  η δήλωση του πρώην Υπουργού Υγείας, Θ. Πλεύρη είναι αδιανόητα κυνική και σοκαριστικά ειλικρινής:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε μία δομή για όλο το χρόνο, επειδή έχει αυξημένο κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν ένας τουριστικός προορισμός», είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» με αφορμή τα θανατηφόρα περιστατικά. 

Είπε ότι: στους τουριστικούς προορισμούς υπάρχουν μόνο τουρίστες μόνο μια φορά το χρόνο! Να φτιάξουν δομές υγείας που να δουλεύουν όλο το χρόνο;; Δεν συμφέρει! Υπάρχουν βέβαια και μόνιμοι κάτοικοι, αλλά αυτοί είναι λίγοι, άρα δεν μπαίνουν στο μέτρημα. Δεν συμφέρει, λοιπόν, ούτε για εκείνους! Γιατί; Επειδή η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία αυτή και αυτή και η κάθε μία ξεχωριστά! Η ανθρώπινη ζωή ζυγιάζεται στο κόστος και το όφελος και σε αυτό το ζύγι το να σωθεί έστω ένας άνθρωπος δεν βαραίνει περισσότερο από το να δώσεις εκατομμύρια σε ιδιωτικά κέντρα και ιδιωτικά ασθενοφόρα!!!

Και ιδού τί πρότεινε: Μετακινήσεις! Μετακινήσεις από την ηπειρωτική Ελλάδα, την Αθήνα και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου το καλοκαίρι, όπως είπε, πέφτει η κίνηση!

Τώρα, βέβαια, είναι κι εκείνοι που δεν φεύγουν από τα αστικά κέντρα… Ε δε βαριέσαι…

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ...
Ο ΠΕΤΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΕΘ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣΚΟΠΑ...
Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΘ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ...


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.