Ενα βήμα πριν την διάλυση το κόμμα των Σπαρτιατών....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 2 βουλευτές και ακολουθούν άλλοι 6...


 


Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα των «Σπαρτιατών», καθώς μετά τα όσα έγιναν στην συζήτηση στη βουλή για τις πυρκαγιές, όπου απουσίαζε πλήρης ...


Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα των «Σπαρτιατών», καθώς μετά τα όσα έγιναν στην συζήτηση στη βουλή για τις πυρκαγιές, όπου απουσίαζε πλήρης η ΚΟ του κόμματος, πλην μόνο του προέδρου του κόμματος Β. Στίγκα δύο βουλευτές -ο Γεώργιος Μανούσος που εκλέγεται στον Δυτικό Τομέα Αθηνών και ο Κωνσταντίνος Φλώρος που εκλέγεται στη Λάρισα- ανακοίνωσαν αργά το βράδυ  ότι ανεξαρτητοποιούνται.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας έχει ήδη διαγράψει 3 βουλευτές του κόμματος. Συγκεκριμένα με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών διέγραψε από την ΚΟ του κόμματος τους Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη. «Υπάρχουν απειλές προς βουλευτές του κόμματός μου να συνταχθούν σύμφωνα με τα σχέδια των άλλων, επομένως δεν θεωρώ ότι είναι 11 αυτοί που διαφωνούν μαζί μου» τόνισε μιλώντας στον ANT1 ο κ. Στίγκας ενώ τόνισε πως «αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο αύριο θα διαγράψω κι άλλους μέχρι να μείνω μόνος μου».

Έτσι μαζί με τους δύο που ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους στο κόμμα απομένουν 6 βουλευτές αλλά μάλλον όχι για πολύ καθώς και αυτοί πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθούν.

Σημειώνεται ότι  χθες Βασίλης Στίγκας, είχε προχωρήσει σε νέες καταγγελίες κατά των βουλευτών του. «Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», είπε μιλώντας στο Action24. Όπως είπε βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές, επισκέπτονται τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού. «Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή, δεν θέλω να μιλήσω είπα, ο νοών νοείτω», ανέφερε.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών προανήγγειλε νέες διαγραφές από το κόμμα, λέγοντας ότι «όσοι ξεπεράσουν τα εσκαμμένα και δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του κόμματος, βεβαίως θα διαγράψω και άλλους. Το πανηγύρι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει». 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.