Επικαιροποιείται το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


 

 




Το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εκδόθηκε στις 03-09-2023/1300 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία. Η κακοκαιρία Daniel θα παρουσιάσει σταδιακή υποχώρηση από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στη Θεσσαλία, κυρίως στο νομό Μαγνησίας και τα ανατολικά τμήματα του νομού Λαρίσης, την κεντρική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα), τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.



Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα καθημερινά τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr και www.hnms.gr).
Σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας Daniel – Τοπικά ισχυρές βροχές στα ηπειρωτικά έως το απόγευμα

Σταδιακή υποχώρηση θα παρουσιάσει σήμερα η κακοκαιρία Daniel, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

Σήμερα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, στο Ιόνιο και στο βόρειο Αιγαίο, οι οποίες όμως βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως το βράδυ θα περιοριστούν σημαντικά.



Τα φαινόμενα έως το απόγευμα θα είναι κατά τόπους έντονα σε δυτική Μακεδονία (Γρεβενά), Θεσσαλία (Μαγνησία, Καρδίτσα, Τρίκαλα) και Στερεά Ελλάδα (Φθιώτιδα, Ευρυτανία).

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για σήμερα υποβαθμίζεται στην Κατηγορία 4 (Πολύ σημαντική).

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.