Αυτοκίνητο τετραμελούς οικογένειας καταπλακώθηκε από δέντρο λόγω της κακοκαιρίας στον Ωρωπό...Ευτυχώς όλοι είναι τραυματισμένοι ελαφρά


 



Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που «χτύπησε» και την Αττική με θυελλώδεις ανέμους καθώς ένα δέντρο καταπλάκωσε όχημα στην περιοχή του Ωρωπού.

Μια τετραμελής οικογένεια κινούνταν προς Μαλακάσα, όταν λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έφταναν ακόμα και τα 10 μποφόρ, ένα δέντρο ξεριζώθηκε με αποτέλεσμα να πλακώσει το όχημά τους και να τραυματιστούν και οι 4.

Ο 37χρονος πατέρας, η 35χρονη μητέρα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών για τις πρώτες βοήθειες, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων.


Ευτυχώς όλοι τους έχουν τραυματιστεί ελαφρά!

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.