Σκληρή κριτική Σ.Κασσελάκη για τι δηλώσεις Μητσοτάκη για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα!!


 


""Τι άστοχα επιχειρήματα είναι αυτά για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει;""
«Φανταστείτε αν ο Αλέξης Τσίπρας ή εγώ είχαμε πει κάτι τέτοιο, τι θα γινόταν σήμερα στα ελληνικά ΜΜΕ» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


«Πυρά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο BBC για τα γλυπτά του Παρθενώνα και την επιστροφή τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο «Χ», με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο BBC, χαρακτήρισε «άστοχα» τα επιχειρήματα του πρωθυπουργού, ενώ αναρωτήθηκε τι θα γινόταν από τα ελληνικά ΜΜΕ, αν είχε πει κάτι τέτοιο ο ίδιος ή ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δηλαδή αν τα Γλυπτά του Παρθενώνα «θα φαίνονταν καλύτερα» στο Μουσείο της Περγάμου, να τα πάμε στο… Βερολίνο (μετά την ανακαίνιση); Τι άστοχα επιχειρήματα είναι αυτά -στο BBC μάλιστα- για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει; Φανταστείτε αν ο Αλέξης Τσίπρας ή εγώ είχαμε πει κάτι τέτοιο, τι θα γινόταν σήμερα στα ελληνικά ΜΜΕ. Για τον Κ.Μητσοτάκη όμως, κάλυψη παντού», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο «Χ», με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός για τα γλυπτά του Παρθενώνα στο BBC.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.