Ακυρώθηκε αιφνιδιαστικά η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βρετανό πρωθυπουργό



Ακυρώθηκε αιφνιδιαστικά η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βρετανό πρωθυπουργό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ακύρωσε αιφνιδίως την προγραμματισμένη συνάντηση που θα είχε αύριο, Τρίτη (28/11), με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας την αντίδραση του πρωθυπουργού.

«Εκφράζω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη μας συνάντηση λίγες ώρες πριν αυτή πραγματοποιηθεί.


Ελλάδα και Βρετανία ενώνονται από παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και το πλαίσιο των διμερών μας σχέσεων είναι εξαιρετικά ευρύ. Οι θέσεις της Ελλάδος για το ζήτημα των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι γνωστές.

Ήλπιζα να έχω την ευκαιρία να τις συζητήσω και με τον Βρετανό ομόλογό μου, μαζί με τις μεγάλες προκλήσεις της διεθνούς συγκυρίας: Γάζα, Ουκρανία, Κλιματική κρίση, μετανάστευση.

Όποιος πιστεύει στην ορθότητα και το δίκαιο των θέσεών του δεν φοβάται ποτέ την αντιπαράθεση επιχειρημάτων», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πλευρα της Αγγλιας ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΟΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥΝΑΚ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ [σωστά έπραξε] ,,ΑΛΛΑ Ο ΣΟΥΝΑΚ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΝΑΚ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.