Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ πεταλούδα κολύμβησης η Άννα Ντουνουνάκη !


 

 




Η Άννα Ντουνουνάκη έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης. Η 28χρονη Χανιώτισσα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ. πεταλούδα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Με επίδοση 25.10 έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό 25άρας, ενώ έφερε στην Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου δύο χρόνια μετά την επιτυχία του Ανδρέα Βαζαίου στο Καζάν (2021). Η Ντουντουνάκη είναι η πρώτη που είχε κατακτήσει χρυσό και σε 50άρα πισίνα, το 2021 στα 100μ. πεταλούδα.

Με την ίδια επίδοση τερμάτισε η Τέσα Χίελε από την Ολλανδία, η οποία πήρε επίσης χρυσό μετάλλιο, ενώ το χάλκινο κατέκτησε η Σάρα Γιούβενικ με 25.16.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.