Στη μηριαία αρτηρία δάγκωσαν τα σκυλιά την 50χρονη Υπέκυψε αβοήθητη από ακατάσχετη αιμορραγία


Στη μηριαία αρτηρία δάγκωσαν τα σκυλιά την 50χρονη Υπέκυψε αβοήθητη από ακατάσχετη αιμορραγία 
 
Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τρεις σκύλους και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Τα τσομπανόσκυλα ξέφυγαν από την επίβλεψη του 37χρονου ιδιοκτήτη τους, ο οποίος και συνελήφθη.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό της γυναίκας. Η γυναίκα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από τα τρία σκυλιά καθώς φέρεται να έπληξαν τη μηριαία της αρτηρία.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.