Γάζα ..700 νεκροi το τελευταίο 24ωρο

 

Γάζα ..700 νεκροi το τελευταίο 24ωρο

Χωρίς έλεος σφυροκοπά τη Γάζα μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας ο ισραηλινός στρατός, με τους Παλαιστίνιους να κάνουν λόγο στο Al Jazeera για 700 νεκρούς από τις τελευταίες επιχειρήσεις μόνο το τελευταίο 24ωρο. Ο αριθμός των νεκρών λόγω των ισραηλινών επιθέσεων στο θύλακα από τις 7 Οκτωβρίου έχει αυξηθεί σε 15.523, ενώ υπάρχουν και 41.316 τραυματίες, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Oι ισραηλινές δυνάμεις πιέζουν με αμείωτους ρυθμούς την Λωρίδα της Γάζας- ακόμα και τη Ράφα στα σύνορα με την Αίγυπτο μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία, ενώ η ισραηλινή κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με εντεινόμενες εκκλήσεις από την πλευρά των ΗΠΑ να προστατεύσει τους Παλαιστίνιους αμάχους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.