ΕΔΕ για το γλέντι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός από τον Υπουργό Υγείας



Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, για χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε προ ημερών από τους εργαζόμενους σε κεντρικό χώρο της εγκατάστασης, διέταξε η 1η ΥΠΕ, κατόπιν παραγγελίας του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει εργαζόμενους να συμμετέχουν στο γλέντι, την ώρα που οι τραυματιοφορείς συνεχίζουν κανονικά να μεταφέρουν ασθενείς εντός του νοσοκομείου.
Ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, διέταξε την διενέργεια ΕΔΕ σε βάρος της διοικήτριας Ελπινίκης Ταβιαάτου.
Αναλυτικότερα, από την 1η ΥΠΕ Αττικής ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..
Η Διενέργεια της ΕΔΕ ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.