Έταξε λιγότερους φόρους, τώρα ειναι φοροφυγάδες! απο ραχοκοκαλιά ανάπτυξης ,, κλεφτες.. .βοηθάμε λεει τους νέους επιχειρηματίες για να τους πουνε μετα τι???



Έταξε λιγότερους φόρους, τώρα ειναι  φοροφυγάδες!  απο ραχοκοκαλιά ανάπτυξης ,, κλεφτες.. .βοηθάμε λεει τους νέους επιχειρηματίες για να τους πουνε  μετα τι???


Ο πρωθυπουργός δεν εξήγησε πως και γιατί του διέφυγε προεκλογικά το θέμα της φοροδιαφυγής ελεύθερων επαγγελματιών στους οποίους είχε προεκλογικά τάξει λιγότερους φόρους και τους απειλούσε με…τον Κατρούγκαλο! Και τι τάξιμο και ο Κατρούγαλος ήταν πολύ απατολεσματικοί παράγοντες για να επικρατήσει με θηριώδη ποσοστά ο κ.Μητσοτάκης και στη δεξαμενή ψηφοφόρων των ελεύθερων επαγγελαμτιών. Τώρα όλοι αυτοί ,σχεδόν στο σύνολο τους, χαρακτηρίζονται από τον πρωθυπουργό ως φοροφυγάδες .

τουτοι δεν ειναι που ελεγε δεν ειναι δυνατον μια μεριδα ανθρωπων μικρομεσαιων να πληρωνουν ολα τα χρεη της Ελαδος??

τουτοι δεν ειναι που ελεγε οτι θα μειώσει τους φορους για να επελθει η αναπτυξη που ερχεται μονο απο επιχειρηματιες ελευθερους ??

τουτοι δεν ειναι  ελεγαν οτι ραχοκοκαλιά της οικονομίας οι μικρομεσαίοι πρέπει να ενισχυθούν με απαλλαγες φορων για να έρθουν περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες???

τουτοι δεν ειναι που ελεγαν στους νεους ανοιχτε επιχειρήσεις θα σας σταθει το κρατος χορηγος ??

τουτοι δεν ειναι που εδωσαν εντολη στις τραπεζες να διδουν δανεια σε νεους και νεους με επιχειρημακο πνευμα και νεους αγροτες ,,και μας εχουν πνιξει οι τραπεζες με δανεια για νεους.... μην σκαμε σκαει η τραπεζα γα εμας και το κρατος,,,εμεις μονο να αναπτυξουμε τις ιδεες μας ...

τελικα το αλλο με τον Τοτο τον ξερουμε ??

Τι είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μητσοτάκης σήμερα στη Βουλή, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο:

•Μπορεί να επιφύλαξε φοροεπιδρομή για την οποία δεν είχε πει λέξη , υπενθύμισε όμως πόσο συνεπής ήταν όταν έλεγε  ότι  μέχρι το τέλος του 2023 η ελληνική οικονομία θα έχει κλείσει τον κύκλο των αναβαθμίσεων στην επενδυτική βαθμίδα από τους επενδυτικούς οίκους .

•Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ιδιαίτερη μνεία στους ελεύθερους επαγγελματίες και τον τρόπο φορολόγησής τους ξεκινώντας από την παραδοχή ότι “σήμερα ο μέσος μισθωτός στη χώρα πληρώνει στο κράτος περισσότερα από όσα καταβάλλει το 85% των ελεύθερων 
αρα τι λεει ??οτι τερμα ..ολοι μισθωτοι πλεον να υπαρχει ελεγχος και να  να πληρωνεται φορους

,,αραγε το κρατος για να αναπτυχθει και να πληρωσει τα παντα και τις φρεγατες θελει περιπου 60δις ,,,οι αλλοι φοροι και τα μνημονια που πανε ποιους πληρωνουν??

“Γιατί συμβαίνει αυτό;” αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε: “Γιατί οι μισοί από αυτούς δηλώνουν μηδενικά κέρδη. Επίσης, τρεις στους δέκα επικαλούνται ζημιές επί μία πενταετία και επτά στους δέκα εμφανίζουν έσοδα λιγότερα ακόμα από τον κατώτατο μισθό.ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ,,, ειναι ντροπη αισχος για αυτα που γινονται τελικα σε βαρος των επιχειρηματιων και για να γινουμε ολοι υπο των πολυεθνικων 

και πολλά ψέματα είπαμε ας πούμε εν τω λόγω και μια αληθεια ,, οτι τελικα  Επιβαρύνει τους ίδιους τους επαγγελματίες, αν αναλογιστείτε ότι μόλις το 4%, τέσσερις στους εκατό ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, εισφέρουν τα μισά φορολογικά έσοδα από όσα πληρώνει το σύνολο αυτής της επαγγελματικής κατηγορίαςτο 4% αραγε απο πόσους ελεύθερους επαγγελματίες??
απο ποσους ξερει κανεις ..
% έχουν μείνει οι ελεύθεροι επαγγελματίες τελικα και τωρα θελει να τους κανει πολυεθνικων 2%  συμφεροντων...


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.