Ραγδαίες εξελίξεις στην Super League.Οι 4 μεγάλες ομάδες ΑΕΚ , ΑΡΗΣ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κατέθεσαν πρόταση μομφής εναντίον του Β.Μαρινάκη!


 

 




Πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, η οποία θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη για αύριο (12/12) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Το συμβούλιο του συνεταιρισμού θα ξεκινήσει στις 15:00. Για να γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής απαιτείται η πλειοψηφία των μελών. Αν περάσει η πρόταση μομφής, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χάνει και τη θέση του αντιπροέδρου στην ΕΠΟ, την οποία κατέχει ο εκάστοτε πρόεδρος της Λίγκας.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προέκυψαν μετά την -υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη- σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών του περασμένου Σαββάτουμ, με βασικότερη όλων πως οι αγώνες της Super League για τους επόμενους δύο μήνες θα διεξάγονται χωρίς φιλάθλους.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.