Πέθανε η καταπληκτική Γαλλίδα ηθοποιός Ανούκ Αιμέ



Η γαλλίδα ηθοποιός Ανούκ Εμέ, πρωταγωνίστρια ταινιών όπως οι «Ένας άνδρας και μια γυναίκα», «Λόλα» και «Ντόλτσε Βίτα», απεβίωσε σήμερα στο Παρίσι σε ηλικία 92 ετών, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο καλλιτεχνικός πράκτοράς της.

Η ηθοποιός «έφυγε σήμερα το πρωί», δήλωσε ο καλλιτεχνικός πράκτορας Σεμπαστιάν Περολά του πρακτορείου TimeArt.

Η Ανούκ Αιμέ η τεράστια Γαλλίδα ηθοποιός, πέθανε.Σε περισσότερα από εβδομήντα χρόνια καριέρας, έχει εμφανιστεί σε 74 ταινίες και σειρές και έχει λάβει βραβεία κύρους. Πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 92 ετών, ανακοίνωσε η κόρη της.

Δεν ήθελε να μιλούν για την ηλικία της. Το 2012, ξεκίνησε μια συνέντευξη με ένα αίτημα: «Σας παρακαλώ, ας μην μιλήσουμε για την ηλικία μου. Κανείς δεν νοιάζεται. » «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αποχώρηση της μητέρας μου Anouk Aimée», έγραψε η κόρη της, ηθοποιός Manuel Papatakis, σε μήνυμά της που δημοσιεύτηκε στο Instagram. «Ήμουν κοντά της όταν πέθανε σήμερα το πρωί, στο σπίτι της στο Παρίσι».

Είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς, και δεν ήθελε να σταματήσει. Παρεμβάλλεται η εποχή του Λονδίνου και του συζυγικού ιντερμέδιου στα τέλη της δεκαετίας του 1960, με τον ηθοποιό Άλμπερτ Φίνεϊ για τον οποίο ήθελε να παίξει κάτι περισσότερο από έναν ρόλο. αυτό της συζύγου, στην πραγματική ζωή.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.