Όλα ηλεκτρονικά όλα ''χαμένα''

Το επιτελικό κράτος δουλεύει πολύ πριν πάρει την εξουσία στα χέρια του.
Τώρα που πλησιάζει η πτώση τους ''χάνονται'' πολύτιμα έγγραφα που μπορούν να αποδείξουν την κλοπή εις βάρος των πολιτών.
Μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμα όλα τα ΦΕΚ στη σελίδα του Εθνικού τυπογραφείου. Πλέον μόνο αυτά που εκδόθηκαν από το 2014 και μετά!

Στο εθνικό τυπογραφείο αν πήγαινες να ζητήσεις κάποιο ΦΕΚ που έκανε τζίζ για τα συμφέροντα κάποιων σου έλεγαν πως είχε πλημμυρίσει ο χώρος του αρχείου και έχει καταστραφεί. Ακόμα και τα νερά καταστρέφουν επιλεκτικά είτε ολόκληρα ΦΕΚ ή τις επίμαχες σελίδες...

Μέχρι και στην κατάργηση ολόκληρου του Αγροτικού Κώδικα προχώρησαν για να αρπάξουν τη γη μας.

Στο ΓΥΣ, την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού οι διαθέσιμες πλέον αεροφωτογραφίες που θα έσωζαν περιουσίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Διαθεσιμότητα από το 1969 και μετά όταν σου ζητούν για απόδειξη αεροφωτογραφία πρίν το 1945!

Με παρόμοιο τρόπο χάθηκαν έγγραφα από το υπουργείο οικονομικών τότε με την ΜΑΡΦΙΝ. Την ωρα που καίγονταν οι άνθρωποι και ο κόσμος είχε στρέψει εκεί το βλέμμα του ,''κάποιοι'' έκαιγαν πολύτιμα έγγραφα στον 1ο και 3ο όροφο του κτηρίου του υπουργείου τάχα από μολότοφ!

Τι αθληταράς αυτός που τις πέταξε!!!

Η δική τους ''δικαιοσύνη'' κάνει οτι κοιμάται. 
ΕΜΕΙΣ;
 ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΟΥΝ...



Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.