ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ""ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ""ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ




Μετά την τελετή έναρξης στις 26 Ιουλίου – η οποία διήρκεσε πάνω από 3 ώρες και 30 λεπτά και περιελάμβανε εμφανίσεις από τη Σελίν Ντιόν, τη Lady Gaga, την Άγια Νακαμούρα και τους Gojira – ο σκηνοθέτης, Τομά Ζολί, ετοιμάζει ακόμη ένα σόου για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/8) στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Le Parisien, η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ονομάζεται «Ρεκόρ» και θα είναι μικρότερη σε διάρκεια από την τελετή έναρξης, που έγινε στον ποταμό Σηκουάνα. Αυτή τη φορά, τα δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο Stade de France και σε χρονικό διάστημα σχεδόν δύο ωρών.

Δυστοπία και «εξαφάνιση» των Ολυμπιακών Αγώνων

Αναλυτικά, οι παραγωγοί της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 πρόκειται να μας μεταφέρουν σε έναν δυστοπικό και ταυτόχρονα φουτουριστικό κόσμο, στον οποίο οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν «εξαφανιστεί». Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Σασπένς. Βέβαια, οι Γάλλοι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, θέαμα και μουσική με στόχο την παράδοση της Σημαίας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λος Άντζελες για τη διοργάνωση του 2028.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Le Parisien», τα συγκροτήματα Air και Phoenix θα εμφανιστούν στο πλαίσιο της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Πρόκειται, επί της ουσίας, για έναν τρόπο ενσωμάτωσης της γαλλικής μουσικής σκηνής. Ο Νικολά Γκοντέν και ο Ζαν-Μπενουά Ντανκέλ, που αποτελούν τους Air, γιορτάζουν αυτή την περίοδο την επέτειο του πρώτου τους άλμπουμ, με τίτλο «Moon Safari», που κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, δηλαδή το 1998. Αυτό το θρυλικό άλμπουμ έχει πουλήσει πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ιδίως στις αγγλόφωνες χώρες.

Το συγκρότημα των Phoenix, εν τω μεταξύ, είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Του αγγλόφωνου κουαρτέτου από τις Βερσαλλίες ηγείται ο Τόμας Μαρς, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα, Σοφία Κόπολα, επομένως είναι και γαμπρός του – επίσης – σκηνοθέτη, Φράνσις Φορντ Κόπολα. Ο Τομάς Μαρς μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ του Παρισιού και του Λος Άντζελες. Η ποπ μουσική του συγκροτήματος με ηλεκτρονικές προεκτάσεις κέρδισε αμέσως τις ΗΠΑ. Μάλιστα, το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο «Wolfgang Amadeus Phoenix» απέσπασε και ένα βραβείο Grammy το 2010.

Ακόμα, στις 20 Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς, οι Phoenix γέμισαν ασφυκτικά το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, με μια εμφάνιση-έκπληξη από τους φίλους τους, τους Daft Punk. Έκτοτε, οι Phoenix περιοδεύουν ανά τον κόσμο και εμφανίζονται σε μεγάλα αμερικανικά φεστιβάλ, όπως το Coachella στην Καλιφόρνια. Πάντως, αν και υπήρχαν φήμες για τον μουσικό, Ζαν-Μισέλ Ζαρ, όλα δείχνουν πως δεν θα εμφανιστεί στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.